Werkwijze

VJK  helpt zowel particulieren als ondernemers bij personen- en familierecht kwesties. Krijgt u als particulier te maken met het een echtscheiding of het beëindigen een samenleving, dan bieden wij juridisch én financieel advies en begeleiding. We hebben daarbij het beste met u voor. We luisteren, doorgronden uw situatie en onderzoeken uw mogelijkheden en kansen. Komen wij er zelf niet uit, dan schakelen we aanvullende expertise in uit ons uitgebreide netwerk.

Het is van belang de emotionele kanten van een scheiding te erkennen, maar deze niet bepalend te laten zijn in de afwikkeling. Leidt overleg niet tot een oplossing, dan zal een procedure niet uit de weg worden gegaan. In overleg met de cliënt wordt een strategie bepaald.

Ondernemers
Ook als ondernemer kunt u te maken krijgen met personen- en familierecht. Denk aan beëindiging van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenleving, familiaire kwesties binnen een (familie)onderneming, samenwerkingsverbanden, zoals een tweemanszaak, VOF, BV of maatschap. Relationele problemen met uw privé- of zakenpartner kunnen grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Onze ruime ervaring met ondernemers kan deze gevolgen zo veel mogelijk beperken.

Mogelijke rollen
U kunt bepalen waarvoor u ons nodig heeft. In het geval van een echtscheiding kunnen wij optreden als:
– Advocaat voor één van tweeën
– Advocaat-mediator voor beide partners (mediation)
– Advocaat die een second opinion geeft

Kennismaking
U bent van harte welkom een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze werkwijze is transparant en betrokken. Na een kennismaking bepalen we welk traject het beste is, wat de kosten zijn en welke gegevens wij nodig hebben om u te helpen.

Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak.