Mr. Désirée van den Berg

Désirée van den Berg is haar loopbaan in 1992 als advocaat begonnen bij Wieringa Advocaten te Amsterdam. Vanaf 1996 tot 2000 heeft zij bij Gilhuis Advocaten in Dordrecht gewerkt. En vervolgens tot 2008 bij Borsboom & Hamm advocaten te Dordrecht. In 2008 heeft zij zich bij Else Verbeeten aangesloten en zijn zij samen als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Désirée heeft zich volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Désirée heeft de specialisatieopleiding personen- en familierecht en de opleiding tot scheidingsbemiddelaar van de vFAS gedaan. Daarnaast heeft zij als docent familierecht voor de Orde van Advocaten les gegeven aan beginnende advocaten.
quote-Désiree

Désirée heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Zij weet zich daarbij als geen ander in te leven in de persoonlijke situatie van haar cliënten en kan bogen op een indrukwekkende staat van dienst met tal van zaken die voor de betreffende cliënten tot een goed einde zijn gebracht. Haar speciale interesse gaat uit naar scheidingszaken met een internationaal karakter en erfrechtkwesties.

Haar kracht ligt in het hebben van het bredere perspectief, met afweging van alle relevante belangen. Die 360 graden blik helpt haar om op professionele wijze cliënten te adviseren met hun persoonlijke echtscheidingssituatie. Want die is voor elke cliënt verschillend en vraagt flexibiliteit en creativiteit. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring is Désirée vertrouwd met de aanpak van de meest uiteenlopende zaken. Ook die van u!

Désirée: “Personen- en familierecht is een zeer specifiek rechtsgebied waar persoonlijke aandacht en een juist gevoel voor inleving in de belangen van de cliënt uiterst belangrijk zijn voor het goede verloop van bijvoorbeeld een echtscheidingsprocedure. Met mijn specialistische kennis is het telkens weer zoeken naar de juiste oplossing, zoals bij het kiezen van de juiste ingrediënten voor een smakelijk gerecht.”