Referenties


Bas

Dit zijn de kernzaken die bij me opkomen in de samenwerking met VJK Advocatuur, Désirée.

Luisteren, aanvoelen, overzicht hebben, realiteitszin, coachen, (mijn) emoties ontrafelen en ordenen, fatsoenlijk, in de geest van de client (mij in dit geval), rust bewaren, vanuit ratio, ruimte gevend, (mijn) mening respecterend, meelevend, oog houden voor grote lijnen, behoeden voor eindeloos gedoe over details en het einddoel voor ogen houdend.

Het nettoresultaat is dat ik na een intensieve periode het verleden heb kunnen af sluiten en mijn leven terug heb. Ik hoop dit nooit meer mee te maken, maar stel dat het me toch zou overkomen zou ik Désirée weer als raadsvrouw vragen.


Ernestine Prins

Ik kwam bij Desiree en zij wilde mij direct helpen. Zij stelde mij op me gemak en ging direct aan de slag voor me, ik had dan ook een aparte zaak waar we heel kort de tijd voor hadden. Zonder problemen heeft zij alles opgezet en haar nagels gezet in gerechtigheid. Ik heb uiteindelijk de zaak gewonnen en ben er dankzij haar professionaliteit goed uit gekomen. Iedereen die een advocaat nodig heeft, kan ik Desiree aanbevelen!


R.

Ik heb Désirée van den Berg leren kennen als een echte professional die zich met de juiste kennis van zaken, veel ervaring en eindeloze energie in de zaak van haar cliënt bijt. Ze is heel bekwaam in het inschatten van de mogelijkheden en ook de onmogelijkheden en geeft daarmee een realistisch beeld van de werkelijkheid. Dat schept vertrouwen en dat heb ik als zeer belangrijk en plezierig ervaren. Het was dan ook zeer de moeite waard buiten mijn eigen regio naar de voor mij beste advocaat te zoeken.”


Anca Goedegebuure, notaris in Zwijndrecht

“Onze ervaring:  deskundige en voortvarende aanpak.  Efficiënte en plezierige contacten met het kantoor VJK te Dordrecht”.


Marina en Mark

“Mevrouw Jager – van den Berg en haar collega’s hebben ons altijd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Wij werden regelmatig geïnformeerd over de voortgang van onze zaak, die een tijdje heeft geduurd. We hebben altijd vertrouwen gehad in de bekwaamheid van onze advocaat.”