Referenties


Ernestine Prins

Ik kwam bij Desiree en zij wilde mij direct helpen. Zij stelde mij op me gemak en ging direct aan de slag voor me, ik had dan ook een aparte zaak waar we heel kort de tijd voor hadden. Zonder problemen heeft zij alles opgezet en haar nagels gezet in gerechtigheid. Ik heb uiteindelijk de zaak gewonnen en ben er dankzij haar professionaliteit goed uit gekomen. Iedereen die een advocaat nodig heeft, kan ik Desiree aanbevelen!


R.

Ik heb Désirée van den Berg leren kennen als een echte professional die zich met de juiste kennis van zaken, veel ervaring en eindeloze energie in de zaak van haar cliënt bijt. Ze is heel bekwaam in het inschatten van de mogelijkheden en ook de onmogelijkheden en geeft daarmee een realistisch beeld van de werkelijkheid. Dat schept vertrouwen en dat heb ik als zeer belangrijk en plezierig ervaren. Het was dan ook zeer de moeite waard buiten mijn eigen regio naar de voor mij beste advocaat te zoeken.”


Anca Goedegebuure, notaris in Zwijndrecht

“Onze ervaring:  deskundige en voortvarende aanpak.  Efficiënte en plezierige contacten met het kantoor VJK te Dordrecht”.


Marina en Mark

“Mevrouw Jager – van den Berg en haar collega’s hebben ons altijd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Wij werden regelmatig geïnformeerd over de voortgang van onze zaak, die een tijdje heeft geduurd. We hebben altijd vertrouwen gehad in de bekwaamheid van onze advocaat.”