Referenties


Ernestine Prins

Ik kwam bij Desiree en zij wilde mij direct helpen. Zij stelde mij op me gemak en ging direct aan de slag voor me, ik had dan ook een aparte zaak waar we heel kort de tijd voor hadden. Zonder problemen heeft zij alles opgezet en haar nagels gezet in gerechtigheid. Ik heb uiteindelijk de zaak gewonnen en ben er dankzij haar professionaliteit goed uit gekomen. Iedereen die een advocaat nodig heeft, kan ik Desiree aanbevelen!

___________________________________________________________________________________________________

R.

Ik heb Désirée van den Berg leren kennen als een echte professional die zich met de juiste kennis van zaken, veel ervaring en eindeloze energie in de zaak van haar cliënt bijt. Ze is heel bekwaam in het inschatten van de mogelijkheden en ook de onmogelijkheden en geeft daarmee een realistisch beeld van de werkelijkheid. Dat schept vertrouwen en dat heb ik als zeer belangrijk en plezierig ervaren. Het was dan ook zeer de moeite waard buiten mijn eigen regio naar de voor mij beste advocaat te zoeken.”


Bert

“Een scheiding kan zelfs na 10 jaar nog heftige emoties oproepen. Wilma Kouters was voor mij de rots in de branding met haar vakmanschap en een noodzakelijk kompas met haar reële kijk op de situatie. Zij heeft mijn zaak professioneel verdedigd met een rechtvaardige afloop.”


 Pieter

“Wilma Kouters houdt je vrij snel een spiegel voor hoe je er voor staat en wat je kan verwachten. Deze advocaat houdt niet van lange en dure, wollige procedures. Hoewel ik de kinderen niet meer zie, bleven ze wel in beeld tijdens de procedure. Hoewel dat bij mij niet goed lukte, geeft ook Wilma Kouters er de voorkeur aan de scheiding snel en via mediation te regelen.”


Willy

“Wilma Kouters biedt een goed luisterend oor en deskundig advies. Prettig om samen met haar tot een passende oplossing te komen in een echtscheiding.”


Anca Goedegebuure, notaris in Zwijndrecht

“Onze ervaring:  deskundige en voortvarende aanpak.  Efficiënte en plezierige contacten met het kantoor VJK te Dordrecht”.


Rob de Bruijn van Aprecio-Advies, register valuator in Gorinchem

“De samenwerking met VJK Advocaten is gebaseerd op wederzijds respect en heldere afspraken, die altijd worden nagekomen. Wilma Kouters zet zich volledig in om – bij voorkeur in goed overleg – voor haar cliënten het beste resultaat te bereiken.”


Annemarie Vermeer van Richting Evenwicht, financieel planner en scheidingsbegeleider in Barendrecht

“Wilma is een prettige en professionele gesprekspartner. Ze werkt doelgericht, wil graag overeenstemming bereiken. Ze combineert een gedegen kennis van de wet en jurisprudentie met het zoeken naar praktische oplossingen. Ik werk graag met haar samen”.

___________________________________________________________________________________________________

Marina en Mark

“Mevrouw Jager – van den Berg en haar collega’s hebben ons altijd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Wij werden regelmatig geïnformeerd over de voortgang van onze zaak, die een tijdje heeft geduurd. We hebben altijd vertrouwen gehad in de bekwaamheid van onze advocaat.”


Ronald

“Na een langdurig en frustrerend traject met een eerdere scheidingsadvocaat ben ik bij VJK advocaten, en specifiek bij Mr. Kouters terecht gekomen. Een prettig intake gesprek waarin een heldere voorstelling van zaken is gemaakt die ook daadwerkelijk is nagekomen. Een slepend traject van bijna twee jaar heeft zij in ongeveer 4 maanden vlot getrokken. De gewenste koers is gezamenlijk vormgegeven waarbij Mr. Kouters helder aangeeft wat de voor- en nadelen zijn. De informele sfeer waarin dit plaats vindt helpt enorm bij emotionele gebeurtenissen zoals een scheiding. Hoewel het niet fijn is om een advocaat nodig te hebben, is het belangrijk om de contactmomenten met die advocaat niet als stressvol te ervaren. Wilma is een echt mensen mens, die ongelofelijk snel informatie tot zich neemt en daardoor de kosten binnen de perken houdt. Het uurtarief is immers maar een aspect van de factuur. Het andere aspect is de hoeveelheid werk die binnen dat uur verzet wordt en de punctualiteit waarmee dat gebeurt.”

 

 __________________________________________________________________________________________________

Richard

Ik heb Wilma Kouters benaderd voor professionele hulp inzake een wijziging alimentatie. Haar expertise in combinatie met een transparante en duidelijke manier van communiceren naar alle betrokkenen heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de alimentatie is aangepast naar een realistisch bedrag.