Mr. Wilma Kouters

Van 1991 tot 2007 was Wilma Kouters als advocaat/ scheidingsbemiddelaar bij Borsboom & Hamm advocaten te Barendrecht werkzaam. Zij heeft de specialisatieopleiding personen- en familierecht en de opleiding tot scheidingsbemiddelaar van de vFAS gedaan. Van 2007 tot medio 2011 begeleidde Wilma, als jurist/ mediator en financieel planner bij De Scheidingsplanner Barendrecht, scheidende partners bij de regeling van hun scheiding. Ook vervulde zij daar een juridisch ondersteunende functie vanuit de centrale helpdesk voor de bij De Scheidingsplanner aangesloten franchisenemers in Nederland. Van juni 2011 tot november 2012 was Wilma als advocaat aangesloten bij De Scheidingsadvocaten Barendrecht. November 2012 heeft zij de overstap gemaakt naar VJK advocaten & mediators als zelfstandig advocaat.
VJK Advocaten - quote

Wilma zet zich graag in om partners die uit elkaar gaan juridisch én financieel te begeleiden bij de regeling van de scheiding. Zodat zij in de toekomst weer verder kunnen. Telkens zo, dat een maatwerkoplossing wordt geboden voor hen samen vanuit beider belangen en wensen of voor een partner alleen. Zorgen en onzekerheden worden weggenomen. Als advocaat/mediator en financieel planner biedt zij een uniek totaalpakket aan. Zij zoekt daarbij het overleg, maar schroomt ook niet om te procederen.

Tot haar cliënten behoren onder meer ondernemers, ook werkt zij graag met partners die als ouders nog een weg te gaan hebben. Zaak is dan dat zij met elkaar in gesprek blijven, in het belang van de kinderen. Wilma legt zich graag toe op vraagstukken van alimentatie en huwelijksvermogensrecht.

Wilma: “Wat mij boeit zijn menselijke relaties. Als scheidingsspecialist help ik mensen om hun relatie af te sluiten met een voor de toekomst houdbare juridische en financiële regeling. Met oog voor de emoties en de al dan niet zakelijke belangen. Dat doe ik betrokken, maar met een gezonde afstand en professionele aanpak. Luisteren, inleven, oplossingsgericht denken, daar sta ik voor.”

Wilma Kouters is naast mediator en advocaat ook een SCHIP behandelaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *